lördag 26 mars 2011

Earth Hour

Okej. En timme kvar innan det är dags att släcka ner en timme för planeten. Vad jag ska göra den timmen vet jag inte riktigt. Tända ljus lär jag väl få göra om jag ska se något. Men jag har ju ingen att prata med direkt. Varför man nu måste göra det bara för att man har lamporna släckta.


Idag tog P med sig J1 och åkte till farmor och farfar i Västerås. De blir borta till måndag, och själv är jag hemma med J2. Vi fick en spontaninbjudan över facebook att hälsa på hos en kompis i Malmö. Egentligen är det frun till min gamla gymnasiekompis, och jag har varken sett honom eller henne sedan straxt efter deras bröllop. Ett bröllop som jag och Hanna dessutom höll ganska mycket i. Och det var nu 10 år sedan! J2 och jag hoppade hur som helst in i bilen och körde dit, och vi stannade två timmar. Det kan jag ändå tycka är lite imponerande, särskilt med tanke på att Johan faktiskt inte var hemma, och det är ju egentligen honom jag känner...

Eftermiddagen har spenderats med Hanna och Morris, samt film och godis, och nu ligger J2 och ska försöka somna. Vi har haft många bamsekramkalas idag, vilket har varit väldigt mysigt! Jag hoppas att P och J1 har hunnit med att prata och mysa de också. Jag tror ungarna mår bra av att få ensamtid med oss på varsitt håll.

I morgon har vi inga planer före klockan ett då vi ska hem till syrran, så jag tror att vi ska röja lite och gå till lekparken. Förhoppningsvis orkar jag ta med mig kameran, för då kan jag lägga mig på lite väl valda platser och spana vårblomster.

Nu måste jag betala lite räkningar och sen ska jag fundera lite på vad jag faktiskt ska göra under en hel timme utan ström...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar