söndag 27 februari 2011

Lite te, någon?

Gooooood morgon!

Det enda som står på agendan idag är lite badminton med morsan. Pappsen har jobbat natt och måste sova och då skickar han mamma istället för att motionera mig, trots att hon protesterar och tycker att hon inte behöver det för att hon har fått en Wii fit nu. Jaja, det är nog bra för oss båda två att komma ut bland folk och svettas lite!


P har tagit barnen till Malmö för att inhandla en cykelstång (en sån där som man har på små cyklar när barnen ska lära sig, så att föräldrarna slipper bryta ryggen, ni vet) och en eltandborste. Den första till J1, som är bestämd när det gäller att lära sig cykla nu i vår, den andra till J2 som inte fick någon eltandborste igår utan nu bara vill använda J1s. Och är det en eltandborste han vill ha så är det det han ska få, huvudsaken är att vi slipper hålla fast honom och tvinga in tandborsten, som det är nu.

J2 kan förresten cykla utmärkt på sin trehjuling, men på GeKås hittade vi en springcykel igår, för bara 270:-. Toppen, för en sån kollade vi nämligen på häromdagen på Biltema och där kostade den 499:-. Vi har kommit fram till att det nog är smartare att han lär sig hålla balansen direkt istället för att köra med stödhjul som J1. Tänk vad mycket klokare man är när andra barnet kommer!

2 kommentarer:

  1. Som storasyster vet jag att man som första barnet är lite av ett testobjekt.. ;0)

    SvaraRadera
  2. För mig krävdes det ett tredje barn för att upptäcka springcykelns förelar, nävars - springcyklar fanns inte när A o J var små *s*
    när det gäller balansen har Linn haft superbra nytta av springcykeln, nu ska hon bar alära sig hur man trampar ochså. Det där med trehjuling var liksom aldig någon för henne, ja det där med trampor verkar vara otrolig överkurs....

    SvaraRadera