onsdag 16 december 2009

Pysslat och så

Efter skridskorna idag fick vi städa ur hemkunskapssalen för att det ska läggas nya golv där. Massa skit som skulle rensas och det tog 1,5 timme när D och jag hjälpte SB, då hade hon och hennes kompanjon redan hållt på i tre timmar, så man kan ju bara föreställa sig allt skit.

Vi hade lagt ihop lite pengar till rektorns julklapp men en hundring per skalle (x4, alltså) blir ju inte jättemycket ändå, så när jag hittade en korg som var på väg ner i soporna sa jag att jag kunde piffa den tills i morgon, för att spara lite pengar på det och kunna lägga pengarna på innehållet.

Sagt och gjort. Jag piffade korgen när P var med ungarna hos syrran och JJ och sen har jag gjort ett kort och snofsat upp en glasburk med saffransskorpor. I kylen ligger fem sorters illaluktande ostar och ett paket dyr choklad. Jag tror att rektorn kommer bli riktigt nöjd.

Själv är jag riktigt nöjd med korgen med tanke på att jag inte hade någon pensel hemma utan har kört helt och hållet med sönderklippta tvättsvampar. Och eftersom jag blev så nöjd är jag ju tvungen att visa resultatet. Före, efter målning, och med celofan och julkort i.



1 kommentar:

  1. Häftigt,den blev verkligen pimpad :)
    Det är sånt här man uppskattar att få i julklapp. sov gott kram syrran

    SvaraRadera