tisdag 8 december 2009

*mjau*

*spinner*

Så. New moon.
1) TACK igen Mysen för biljetterna!!
2) Bättre än första filmen!
3) Ser fram emot the rest!

Så denna filmen var klaaart bättre än den första. Why? Tack vare ett par saker:
1) Edward och alla de andra fula, dåligt sminkade vampyrerna har mycket mindre roll i denna filmen. Jag kan fortfarande inte fatta att en film om vampyrer på 2000-talet ska behöva ha så fruktansvärt dålig make up?! Det är faktiskt ren skandal!! Att sedan böckerna beskriver dessa vampyrer som underbart, underskönt vackra varelser, verkar helt ha gått filmmakarna förbi. Fan vad dom är fula, hela jävla högen! Rob Pattinson/Edward är undantaget, men hans make up är som sagt så förbannat dålig att ja, jag bara blir arg.

2) Taylor Lautner/Jacob har, som i boken, en stor roll i denna filmen. There is a God! Tack! Jag veeeet att han är ung, men YUMM!!

Hmm, var det verkligen bara två anledningar? Tja, skådespeleriet tar sig, men man kan tycka att det borde vara okej från början.. Kristen Stewart som spelar Bella är en jävligt suckie skådespelerska! Ja, hon är grymt snygg, det är hon. Men i boken verkar Bella Swan vara en tjej med... tja... känslor? Kristen Stewart har ett uttryck och det irriterar mig. Filmen blir så mycket plattare än böckerna eftersom känslorna liksom inte kommer fram. Boken New Moon är en av de få böckerna på flera år som jag faktiskt gråtit en skvätt till. Fler än en skvätt, i och för sig.

Kristens many faces.....

Ska ni kolla in filmen? Självklart! ;-)

Ska ni läsa böckerna? Va? Menar ni att ni inte redan har gjort det?! Vilken planet lever ni på egentligen?!!!! (kanske en där ni inte är fjortisar hela livet....)

(Hur kan man rekommendera en film som man sågar vid fotknölarna? Och dessutom ändå påstå att man är lycklig efter att ha sett den?)

1 kommentar: