söndag 18 mars 2012

Fler tips

Jag kom på ett par bra ställen som man kan besöka om man vill ut i naturen.

Söderåsen och Skäralid är jättefint och backigt. Bara att släppa loss ungarna så är de hur trötta som helst när man gått klart. Finns lunch att köpa eller grillplatser att grilla på. Och en källa som man kan dricka vatten ur, vilket är lite coolt i tider då man köper vatten på flaska.

Så klart Skrylle, men fina helgdagar är det smockat. Hellre då Måryd, där vi inte varit innan Jack började åka dit med sitt dagis. De har kräftdammar så det är lite kul att håva kräftor (och släppa tillbaka dem så klart när man har tittat färdigt) och har man tur kan man till och med få plats vid grillarna.

Bästa ever är Rövarekulan utanför Löberöd. Dit har vi åkt sedan jag var liten, och det är jättefint med bokskogar, skiffersten och bäck. Grillplatser har de också, och där brukar oftast inte vara jättemycket folk.

Det där var lite gratis-tips till soliga dagar.
Idag är det dock inte en enda gnutta sol, så vi ska ägna oss åt inomhusaktiviteter som att städa Jolins rum och dammsuga. Innan vi kan starta med det måste vi dock ta oss till affären för dammsugarpåsarna är slut och utan en sån blir det inte mycket sugande av...

1 kommentar:

  1. Söderåsen/Skäralid och Skrylle tycker jag mycket om.

    Rövarkulan vet jag att Erica tyckte jättemycket om som barn.

    SvaraRadera