torsdag 6 augusti 2009

Gah!

Så resultatshowen visas ju ikväll i USA, vilket betyder att jag inte kan se vinnaren förrän i morgon. Jag hoppas på Jeanine... Hur som helst, det är P's tur att få sova länge i morgon och det är jag glad för, för då kan jag och J2 titta på finalen själva, och jag kan gråta en skvätt utan att behöva skämmas.

Klockan är inte så mycket! Jag har tid för uppsatsskrivande! Meeeeen............ Ja, kanske. Det är ju bara tio sidor.......... Eller......... Joo, nä, jo..

2 kommentarer:

  1. Jag forstod inte varfor alla tyckte om henne sa mycket... Jag hejade pa Brandon. Jag tyckte han var mycket duktigare. Men jag ar helt ok med att hon vann. Jag ar overlycklig over att Ewan inte vann!! Han sog i jmf med alla andra, det kandes som han skulle ha blivit utrostad langt fore manga andra dansare. Var bara tvungen att latta pa hjartat!! :) kram/ c

    SvaraRadera
  2. Åh, vad härligt att det inte bara är jag som tittade på det! :-) Fast, nja, Brandon.. jag tyckte helt enkelt inte att han hade utsrålning nog att vinna. Men tack och lov att Evan INTE vann, det hade ju varit katastrof, jag fattar inte heller hur han kunde komma så långt, förmodligen för att det är favoritdansaren och inte den bästa som går vidare.. och en massa sympatiröster för att han "är så söt" (vilket jag inte alls tycker att han var).
    Gött mos, C! :-D
    Kram!!

    SvaraRadera