fredag 17 juli 2009

Here.

Vi har inte direkt njutit av tågresan hit. Shit vad andras ungar kan vara irriterande! För att inte tala om deras föräldrar...! (Man skulle kunna tro att man väl ändå inte KAN sitta och prata bebisspråk med en tvååring i tre timmar non-stop. Men det kan man. Tydligen.) Och OOOOJ vad segt det var att åka sträckan Norrköping-hit, tidsmässigt tog det lika lång tid som sträckan med X:et. Drygt!

MEN. Väl framme var det strålande väder så vi gick till stadsparken och tog en kopp kaffe vid teatercafét. Där får man låna mattor och kuddar så man kan fika i gräset och gissa om vi låg där och njöt en timme, utan spring efter små knattar, utan att roa någon ... Bara titta på folk och molnen. Nice!

Och efter det gick vi till Jensens Böfehus (jag vet inte hur man gör danska ö) och där käkade vi mat i 1,5 timme! I alldeles lugn och ro! Nice!

Men det ska väl helt klart nämnas att jag har ringt hem till barnvakterna för uppdateringar inte bara en utan tre gånger. Det verkar gå bra så jag försöker låta bli att tänka allt för mycket. Men lite oro i hjärtat kan man ju inte undgå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar