lördag 12 september 2009

Smile!

Vi bestämde lite spontant igår att vi skulle till GeKås idag. Med barn. Vi har alltid sagt att vi inte ska utsätta barnen för det, men verkligheten är ju sån att det inte är kul att behöva planera jämt bara för att man ska komma iväg. D.v.s. eftersom vi inte har barnvakter på orten är det inte lätt att vara spontan. Dessutom ska väl nån gång vara den första. Vi var dock inställda på katastrof och att bara ta de avdelningar som var absolut nödvändiga.

Planen funkade; barnen skötte sig utmärkt! Vi besökte barnavdelningen (vilket jäkla kaos!) och leksaksavdelningen och däremellan var vi på BK och käkade och på Sko-Boo.
  • J2 sov under klädrundan, vaknade lagom tills vi skulle betala, käkade mat och körde lite leksaksbil i skoaffären, och satt sedan nöjd och glad i kundvagnen när vi köpte (bl.a.) födelsedagspresenter till honom.
  • J1 satt i vagnen under klädrundan förutom när vi skulle prova vinterkläder och hon skulle välja klänning. Hon åt mindre bra men sprang sedan runt i sina nya skor i skoaffären och på leksaksavdelningen skötte hon sig utmärkt eftersom hon fick välja en sak, vad hon ville.

När allt är så billigt har man råd att ge sådana löften.... Nu ska jag käka, men först en bild på J2's nya skor. P var helt emot dem ("men jag måste ju KNYTA dem!") men hallå, hur jäkla snygga ÄR de inte?! Storlek: 19,5. Perfekta!

3 kommentarer:

  1. Jag hade absolut också köpt dem!

    SvaraRadera
  2. De var ju as coola!!! Vad bra att allt gick bra/sandra

    SvaraRadera
  3. skitsnygga!!!!:)
    jag vill oxå till ullared....kramiz

    SvaraRadera