tisdag 1 september 2009

September! When?

Yo alla monsterdiggare! (sa han verkligen Yo?)

Jag har lunch (yoghurt).
Det har varit en rätt stressig morgon, precis som hela dagen igår. Det beror mest på att vi har en massa elever som alla kan olika mycket, men inte så mycket böcker att arbeta med. Individanpassade studier är liksom hela tanken med IV, men innan man kommer in i att organisera allt.. ja, det tar en hel del kraft.

Idag är det september! Som P skulle säga; "Är det redan...!" Om en månad får vi nycklarna till lägenheten i Staden, och det är dags att börja packa och flytta... Huga! Men det ska bli gött att byta stad (byta till en stad) och få börja om lite. Inte för att vi har det dåligt i hålan, men det ska bli skönt att komma närmare familjen. Det är ju ändå dom vi umgås med mest.

Lilleman fyller ett år om tre veckor ju, dags att börja planera kalas. Tråkigt nog har han inga egna vänner, inte så som J1. Alltså kommer vi bjuda in J1's vänner och så får deras småsyskon agera kompisar till J2. Snacka om att man inte alls försöker skapa nätverk på samma sätt med nummer 2. Och varför ska man det när man redan har ett.

Nepp, åter till skolan och planering inför eftermiddan. Pust.

2 kommentarer: