söndag 17 april 2011

Vårsöndag

Det är strålande sol ute och jag kan inte få med mig barnen ut! De har visserligen haft en ganska tuff vecka med långa (för att vara oss) dagar på dagis och slemhosta på det som gjort att både deras och vår nattsömn störts en del. Så fine, vill de inte gå ut idag så gör det inget, jag har ju PÅSKLOV och kan gå ut när jag vill i en hel veckas tid! (yihaa!!)


Vinterskorna är i stort sett undanpackade. Nya gympadojjor och gummitsövlar är inköpta. Det måste vara vår! Vi har så klart invigt gummistövlarna redan (det regnade ju rätt bra i veckan), och framförallt klarade de eldprovet i Rövarekulan, som jag berättade om innan. Att sedan inte en gummistövel i världen (förutom de där som går upp till midjan, kanske) skulle vara torra efter den behandling de fick förra veckan, är ju en helt annan historia.


Det är så himla härligt nu när det börjar bli torrt överallt och man kan slippa alla overaller. Visst, jag erkänner att den där utflykten förra veckan förmodligen är anledningen till att ungarna är hostiga nu, det spelar liksom ingen roll hur kallt det är i vattnet, drattar i gör de titt som tätt ändå, och extrakläder... tja, det är sånt jag kommer ihåg först i efterhand. Vi hittade i alla fall både vitsippor och (tror jag?) vårlökar. Härligt!!


Idag när barnen inte riktigt har ork att göra någonting har jag istället börjat tusen städprojekt. Som vanligt kommer det väl bära av en sväng till IKEA, typ i morgon när P är ledig, för att inhandla sådant som behövs för att det ska bli som jag vill... Fast just nu önskar jag att typ mamma ringde och sa att hon skulle dit så att jag bara kunde lägga en beställning och slippa åka själv, det börjar bli rätt enformigt att stressa runt där...


På återseende!

1 kommentar:

  1. Underbart med vår...o med lov!!! (lyckans ost ;D) Här har vi nåt som börjar likna vår...men inte har jag nåt påsklov (fast jag får iaf långfredan ledig :D). Ha det så trevligt...o fota gärna fler ljuuuuvliga bilder på vitsipporna! Wow, va vackert det blev :D (hoppas ni kryar på er)

    SvaraRadera