tisdag 28 februari 2012

Dan före dan

Dags att åka hem i morgon, taxin kommer och hämtar oss klockan 5 och sen blir det flyg halva dagen.*gäsp*

Utan att vilja låta otacksam måste jag säga att det ska bli enormt skönt att komma hem. De senaste dagarna har varit varma och till och med barnen har tröttnat på att hänga vid poolen, så trots att vi egentligen inte tänkt det från början, har det blivit en utflykt till sanddynerna i Maspalomas, vilket var ganska kul ändå eftersom Jack inte kom ihåg så mycket sedan förra året.

Att längta hem är väl annars en av fördelarna med att resa bort. Det är lätt att bli hemmablind och inte uppskatta det man har. Man tror att allt skulle vara så mycket lättare om det bara var sol och bad jämt, men jag som trivs på jobbet saknar att ha någonting annat att göra än bara ligga... visserligen har jag hunnit läsa någon bok, men nu känner jag att det hade suttit rätt fint att få skriva lite också. Men som sagt, hela grejen med att åka bort är att inhämta så mycket energi att man orkar knata på lite till i ekorrhjulet.

1 kommentar:

  1. Jo, ofta blir det så...man uppskattar hemma mest efter man varit borta ett tag <3 Skönt du fått vila dig ordentligt iaf :)

    SvaraRadera