tisdag 18 maj 2010

Haha! Hört på stan!

Så jag var på väg till tåget när tre tonårskillar gick bakom mig och snackade. Jag vet inte riktigt vem den ene killen snackade om, men det var någon som var 28 år, var gift och hade barn. Han sa till sina kompisar att han  lätt skulle kunna säga till henne att hon var snygg, trots alla de där ovanstående grejerna. Då sa kille två att hans syster var ju faktiskt rätt snygg, det skulle han kunna säga till henne. Men sen sa att han nog inte skulle kunna tala om för sin mamma att hon var snygg, för det var ju äckligt. Kille tre undrade vad fan skillnaden egentligen var mot att tycka att syrran var snygg, och kille ett höll med. Ja, jo, kille två kunde väl förstå den poängen, och så frågade han ettan om han tyckte att hans morsa var snygg.
"Nä, fy fan, hon är ju 55+"
Där skiljdes våra vägar åt.

Hahahahahaha!!! Vilka töntar!

2 kommentarer:

  1. hee hee...inte det första man skulle tänka sig höra 3 tonårskillar diskutera. Och 'otroligt' att en sån gammal (28!) en skulle kunna tyckas vara snygg! ;D

    SvaraRadera
  2. Hmm, man kan ju hoppas att de ändrar uppfattning när de mognar lite. :D Men visst är det roligt att tjuvlyssna på folk när man är ute och går.

    SvaraRadera