söndag 1 maj 2011

Tema52: #14: Skräck


Något av det läskigaste jag kan tänka mig är att en dag se någon bakom mig i spegeln. Någon som inte finns.

...vad är det med mig och edge burn? Nästa utmaning blir att inte använda det i varenda foto...
...och att lära mig klona ordentligt...

6 kommentarer:

  1. Klockren bild, jag gillar efterbehandlingen - den mörka vinjetteringen bidrar definitivt till stämningen i den här bilden. Och det vore onekligen rejält skrämmande att i spegeln få se någon bakom sig, som dessutom inte finns! Stirrar personen dessutom på en utan ögon... snyggt jobbat!

    SvaraRadera
  2. Scary! Snygg bild och snygg peruk osv! :)

    SvaraRadera
  3. Precis det här var min största mardröm när jag var yngre! Eller ännu värre att se någon i spegeln som faktiskt var där!

    Jag gillar också vinjettering och tycker att det tillför många bilder det där lilla extra. I den här bilden höjer det definitivt helhetsintrycket. Tycker att du har fått till en perfekt, mörk och skrämmande känsla i bilden och har ingen kritik att komma med.

    SvaraRadera
  4. Usch, det skulle vara jätteläskigt att plötsligt se någon som inte finns i spegeln bakom sig! Ibland vågar jag ju knappt duscha när jag plötsligt blivit påmind om filmen Psycho...

    SvaraRadera
  5. Åh, nu kom jag att tänka på en lek vi gjorde på skoltoaletterna när vi gick på mellanstadiet... Svarta Madam! I mörkret, stirrandes in i spegeln, tyckte vi verkligen att vi kunde se henne - och det var faktiskt riktigt läbbigt!!! ;-)

    Din bild funkar jättebra till skräcktemat! Gillar färgtonen i den + vinjetteringen. Kanske skulle velat ha lite mera ljus på ditt ansikte - så pass att man kunde se dina ögon lite-lite bättre. :-)

    SvaraRadera
  6. BAH, min kommentar försvann på första försöket. *börjar om*

    Här är en till som lekte "Svarta madam" inne på de mörka skoltoaletterna. Och den här ger samma känsla. Jag hade svårt att titta i en spegel i ett mörkt rum läääänge efteråt. Vinjetteringen är perfekt i bilden och jag tycker hela bilden är toppen till temat. Kanonsnyggt!

    SvaraRadera