måndag 9 maj 2011

Tema52: #15: Lättja


Jag lämnar inte walk over för temat denna vecka, utan tar en ögonblicksbild som visar hur vi har det en söndagsförmiddag hemma hos oss... lättja när den är som bäst ;-)

7 kommentarer:

  1. Den var fantastisk! Både jag och sambo Annika tycker det är oerhört många bra bilder på nästan vad du än tar för bilder! Hade man inte varit lite "kär" i hela er familj innan så hade man blivit det bums av bilderna enkom ;)

    SvaraRadera
  2. Tycker uppriktigt att det är en BRA varm bild, som säger så mycket. Lilla barn som ligger tryggt och pappa som vill ha koll på läget.

    Fint fångat ögonblick

    SvaraRadera
  3. Mmmm, söndagsförmiddagar att göra absolut ingenting på borde det finnas mer än en av i varje vecka!? :-)

    Kanske att din man ser lite för vaken och skärpt ut när han knappar på mobilen för att riktigt gå in under epitetet lättja - fast det tycker jag i så fall att han bara ska ta som en komplimang. :-)

    SvaraRadera
  4. Precis så ser det ut hos oss på söndagar... ja förutom att vi inte har några barn... så det är mest jag och sambon som ligger och slöar i en bunke i soffan ;)

    Jättefin bild med underbar närvaro. Barnets blick är underbar! Gillar färgtonerna också. Snyggt!

    SvaraRadera
  5. Mycket passande bild till temat.
    Som du skrev är det en ögonblicksbild om det inte varit det hade det önsats lite mer ljus på lillas ögon och att soffan inte var utfrätt. Kanske inte så tätt komposition utan man såg helheten.

    /MB

    Ps. Tre är dö mysigt fast min lilla fyllde 5 år förra veckan... det var länge sedan bärselen användes.

    SvaraRadera
  6. Åh jag håller med - lättja när den är som bäst! Jag gillar hur sepiatonen förstärker värmen i bilden. Fint!

    SvaraRadera
  7. Sen kommentar på en här, ser att jag missat kommentera på lättja över huvud taget... Härlig närvaro i bilden och så gott den lille myser med pappa. Absolut lättja när den är som bäst!

    SvaraRadera