onsdag 20 juni 2012


Dags att säga hejdå. Del 2.

Jag har sagt adios till eleverna. Jag har sagt adjö till kollegor som lämnar min skola. Jag har sagt see you later till jobbet. Det är dags att också säga goodbye till denna blogg.

Det är ingen idé att ha en blogg som bara finns där för att ge mig dåligt samvete. En blogg ska vara levande och det känns som att denna blogg, i detta formatet, inte kommer överleva sommaren. Det är lika bra att avsluta det hela lite värdigt och meddela att nej, det blir inte mer skrivet.

Vi kan skylla mycket på min iPhone, för sedan jag fick den har jag knappt suttit vid min dator. Det är inte heller så lätt att fortsätta förnya sig. Det ska ju inte bara bli en massa upprepningar, och det känner jag att det är precis så det har blivit.

Planen är att försöka titta in i bloggvärlden lite då och då, men även där har intresset svalnat, eller orken försvunnit. Det är mycket nog att hålla sig flytande i verkligheten. Den här sommaren vill jag bara vara, utan att ställa krav på mig själv att leverera. Jag ska läsa, påta i stugträdgården, kanske skriva lite... Och lägga upp en massa bilder på Instagram!

Jag önskar er alla en skön sommar.
Kanske ses vi snart igen, i en dator nära dig!

KRAM!

fredag 15 juni 2012

Ett slut

Igår var det dags att säga adjö till niorna. Jag grät. De grät. Och när de väl slutat tog det närmare tre timmar innan den sista lämnade skolans trappa.
Nu är det nya tag och fokus framåt som gäller!